We are the Indianapolis Colts!

2014. augusztus 06. 19:57 - trezeguet20

Érdekes, a korábbiakhoz hasonlítva mondhatni csendes offseasonon van túl a csapat.

Pár szó a keretről.

A csapat összetétele természetesen megváltozott, ahogy ez szokásos minden utószezonban. Hosszabbított Bradshaw, Brown, Davis, Gordy, McAfee, Reitz és Vinatieri, melléjük érkezett FS Anderson, C Costa (azóta visszavonult), MLB Jackson, DE Jones, WR Nicks és K Wiggs.

Távozott Friscoba SS Bethea, RB Brown San Diegoba MLB Connerrel együtt, WR Heyward-bey Pittsurghbe, OL Linkenbach KC-be, DR Mathews a csoportellenfél Houstonhoz, OL McGlynn Washingtonba és CB Vaughn a Lionshoz.

Nem hosszabbítottunk Zach Allennel, Justin Andersonnal, Angererrel (ATL), Branch-csel, Choice-szal, Franklinnel, Lenzzel, Poole-lal (PIT), Satele-lel (MIA) és Sidburyvel(HOU). Aki kívácsi rá, részletesen itt taglalja a csapat honlapja az igazolásokat.

Arra van a playoff.

(Fotó: Sbnation)

Posztonként tekintve a keretre látható, hogy a támadóknál irányító és tight end poszton nincs kérdés. Luck, Allen és Fleener pozíciója megkérdőjelezhetetlen amennyiben egészségesek. Nem így van azonban a futó és az elkapó poszt. A futóknál óriási kérdés, hogy mennyire sikerült Bradshaw felépülése, és hogy mit tud mutatni Richardson a tavalyi jelentős formahanyatlása után. Bízom benne, hogy az elkapóknál Reggie felépülése tökéletes volt és Nicks is leküzdi a kezdeti beilleszkedési/erőnléti problémáit. A támadó fal nagy kérdőjel. Cherilus és Castonzo megoldotta a széleket, azonban a fal közepe nem tűnik túl erősnek. Bízom benne, hogy a rutintalan játékosok belerázódnak hamar és összeáll egy értelmes fal Luck előtt.

A védelembe érkezett Jones és Adams kiemelendő, ők valószínűleg kezdő pozícióban lesznek a szezon elején. Távozott viszont Bethea, akinek a pótlása jelenleg nem megoldott. D'Qwell Jackson érkezése viszont óriási fegyvertény lehet, megszilárdíthatja a LB sort, és vezére lehet a védelemnek, amíg Mathis a 4 meccses eltiltását letölti.

Nem írtam eddig az újoncokról. Nem véletlenül. Idén nem húztunk az első körben, T-Rich leigazolásakor vágtuk le az első körös picket képező ökrünket. Megérte? Idén kiderül. A második körben Jack Mewhort nevő OT-t igazoltunk, aki bevethető a fal közepén is. Remélhetőleg felnő a feladathoz és hasznos játékos lesz. A harmadik körben egy viszonylag magas, atletikus, és gyors elkapót igazoltunk Donte Moncrief személyében. A későbbi körökben a csapat igazolt még két védőt és egy támadó falembert.

Az első nem hivatalos depth chart így néz ki:

BASE OFFENSE:

WR: 1) Reggie Wayne; 2) Hakeem Nicks; 3) Da'Rick Rogers; 4) Josh Lenz; 5) Eric Thomas; 6) Nu'Keese Richardson

LT: 1) Anthony Castonzo; 2) Joe Reitz; 3) Ulrick John

LG: 1) Jack Mewhort; 2) Chad Anderson; 3) Eric Pike

C: 1) Khaled Holmes; 2) Jonotthan Harrison; 3) FN Lutz

RG: 1) Hugh Thornton; 2) Lance Louis; 3) Josh Walker

RT: 1) Gosder Cherilus; 2) Xavier Nixon; 3) Matt Hall

TE: 1) Dwayne Allen; 2) Coby Fleener; 3) Jack Doyle; 4) Weslye Saunders; 5) Erik Swoope

WR: 1) T.Y. Hilton; 2) Donte Moncrief; 3) Griff Whalen; 4) Tony Washington; 5) Ryan Lankford

QB: 1) Andrew Luck; 2) Matt Hasselbeck; 3) Chandler Harnish

FB: 1) Mario Harvey; 2) Cameron White; 3) Stanley Havili

RB: 1) Trent Richardson; 2) Ahmad Bradshaw; 3) Daniel Herron; 4) Zurlon Tipton; 5) Phillip Tanner; 6) Davin Meggett

BASE DEFENSE:

DE: 1) Cory Redding; 2) Ricky Jean Francois; 3) Tyler Hoover

NT: 1) Josh Chapman; 2) Montori Hughes; 3) Brandon McKinney

DT: 1) Arthur Jones; 2) Jeris Pendleton; 3) Zach Kerr; 4) Nnamdi Obukwelu

SLB: 1) Erik Walden; 2) Jonathan Newsome; 3) Andy Studebaker

Mike: 1) D'Qwell Jackson; 2) Kelvin Sheppard; 3) Andrew Jackson

Will: 1) Jerrell Freeman; 2) Josh McNary; 3) Henoc Muamba; 4) Jonathon Sharpe

Rush: 1) Robert Mathis; 2) Bjoern Werner; 3) Cam Johnson; 4) Daniel Adongo

LCB: 1) Greg Toler; 2) Josh Gordy; 3) Sheldon Price; 4) Johnny Adams; 5) Loucheiz Purifoy

SS: 1) Delano Howell; 2) Mike Adams; 3) Colt Anderson; 4) Dewey McDonald

FS: 1) LaRon Landry; 2) Sergio Brown; 3) David Sims

RCB: 1) Vontae Davis; 2) Darius Butler; 3) Marcus Burley; 4) Qua Cox; 5) Kameron Jackson

SPECIAL TEAMS:

P: 1) Pat McAfee

K: 1) Adam Vinatieri; 2) Cody Parkey

H: 1) Pat McAfee; 2) Griff Whalen

LS: 1) Matt Overton

KR: 1) Donte Moncrief; 2) Daniel Herron

PR: 1) T.Y. Hilton; 2) Griff Whalen

Mondanom sem kell, hogy a preseason három vagy négy körös keretvágásának sokan fognak áldozatul esni a fentiek közül, de jelenleg ezzel a brigáddal állunk neki a 2014. évi előszezonnak.

Döntök.

(Fotó: Sbnation)

A csoportról

Papíron minden csoportellenfelünk gyengébb, minden szakértő csoportgyőztesnek várja az Indit. De ahogy a mondás tartja, a papírforma azért van, hogy megdőljön. A Houston sötét ló, láttunk tőlük már csoportgyőzelmet, de lettek már ligautolsók is. A Jagset és a Titanst úgy jellemezhetnénk, ahogy az egyik srác tette a Colts.com fórumán: Mióta elment a MoJo a Jaxből, nem tudok egy játékost sem említeni a két csapatból. Az előzetes erősorrendekben mindenhol leghátul szerepelnek, senki sem gondolja, hogy komoly szezont tudnának futni.

Tehát a csoportgyőzelem és a PO alapelvárás. Ez teljesíthető. De hogy a többi mire lesz elég? Nem tudhatjuk. Csütörtökön nekiugrunk az előszezonnak, a Jets ellen. Az előszezonból hiba lenne messzemenő következtetéseket levonni, de a sejtetésre és az összerázódásra mindenképpen jó.

Szóval hajrá Indi, és ne felejtsétek:

We are the Indianapolis Colts!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://colts.blog.hu/api/trackback/id/tr516579677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása