21-3

2014. január 05. 15:49 - trezeguet20

A tegnapi meccs egy újabb mérföldkő volt minden Coltsos életében. A meccsről objektív tájékoztatást itt vagy itt találtok, és most szubjektív oldalról közelítem meg a tegnapi összecsapást.

Amelyik Colts-szurkoló a 2000-es évek közepétől követi csapat produkcióját (és Magyarországon a legtöbbünk ilyen), a címben lévő számra emlékszik. (Itt lehet egy kis frissítést találni, a videón 26:30-tól.)

Már akkor mindenki minden idők legnagyobb fordításáról beszélt, és hogy ilyen egy csapat életében csak egyszer fordul elő.

Aztán eljött a tegnap. Őszinte leszek, én 38-10-nél kikapcsoltam a tévét, hiszen ki szereti azt nézni, ahogy feltörlik a kedvenc csapatával a padlót, főleg otthon.

És nem lett igazam. Az új szám a 38-10. Minden idők 2. legnagyobb comebackje. Reggie nélkül. Egy másodéves irányítótól. Hogy lesz-e akkora isten, mint Peyton, nem tudni, de nagyon komoly irányító lett belőle. A hátán viszi a csapatot. Az, hogy ez mire lesz elég a Brady vagy a Manning ellen, szintén nem tudni. Mindenesetre az SbNation alábbi gifje nagyjából-egészéből összefoglalja az indianapolisi hívek érzéseit. Izgatottan várjuk a jövő hetet.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://colts.blog.hu/api/trackback/id/tr1005735860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WarriorGalor 2014.01.28. 15:22:44

Az év mérkőzése volt. Még a Super Bowlt sem übereli függetlenül attól, hogy még nem kezdődött el. Go Colts!!!
süti beállítások módosítása