Reggie és a helye

2013. október 23. 20:30 - trezeguet20

Wayne sérülése nem kis fejfájást okoz a csapat managementjének. Pagano lenyilatkozta, hogy Reggie kihagyhatatlan és gyakorlatilag pótolhatatlan, Luck magára vállalta az elkapó sérülését, hiszen szerinte a rossz passza okozta azt. Mindemellett Ryan Grigson GM gőzerővel készül a WR pótlásra.

Amíg hétfőn még csak annyit lehetett hallani, hogy a támadóstratégia átszervezésével (több passz Fleenerre, több futás T-Richnek és Brownnak) és a gyakorló csapatból elkapók felhozatalával (pl.:Whalen) próbálják rendezni a sorokat, addig a legújabb hírek szerint már a sérülés másnapján Grigson lázas telefonálgatásba kezdett elkapó megszerzése ügyében.

Mivel a GM játékost a jelenlegi fiatal keretből nem szívesen cserélne el, ezért csak a pickek jöhetnek szóba potenciális cserealapként.

Jelenleg a Clevelandnél van az első körös pickünk (T-Richért) és a negyedik körös is, amit az idei drafton passzoltunk oda nekik egy 5. körösért (Montori Hughes DT). A hetedik körös pick Friscoban van, Cam Johnsonért cserében. A többi pick cserélhető, továbbá még kapunk egy cetlit a Ravenstől  A.Q. Shipley C szereplésétől függően. Jelenleg ennyivel sáfárkodhat a vezetés.

A potenciális célpontok között olyan csapatok elkapói szerepelnek, akik draftjogokra vadásznak. Ilyen csapatna minősül a Giants, a Browns, a Jax, a Titans és az Atlanta is. A legtöbbet emlegetett célpontok között szerepel Hakeem Nicks, Josh Gordon és Kenny Britt. Az átigazolási időszak 2013. október 29-én, keleti idő szerint délután 4 órakor lejár, így legkésőbb addig kiderül, hogy mi fog történni elkapófronton.

Addig is rendezgeti a vezetés a rostert. Miután Reggie IR-ra került, felvették a helyére Jalil Brown CB-t. Elküldte a GM Dominique Jones TE-t, és a practice squadból kikerült Robert Hughes FB. Az utóbbi két roster move az indianapolisi szakírók szerint valószínűleg egy csere előkészítésének számít. Izgatottan várjuk a fejleményeket.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://colts.blog.hu/api/trackback/id/tr185596269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása