Rövid hírek

2013. március 06. 19:07 - trezeguet20

Brutálisan tombol az uborkaszezon. Az első fellendülést talán majd a március közepén megnyíló szabadügynök piac hozza el. Forog egy két pletyka a csapat körül, ezekről azonban szerintem nem érdemes írni, hiszen vagy megtörténnek, vagy nem, a találgatásokon pörögni teljesen felesleges. Szóval a rövid hírek:

1. Fili Moala hosszabbított. A részleteket nem hozták nyilvánosságra, csak magának a szerződéskötésnek a tényét.

2. Pat McAfee megkapta a franchise taget. A játékos, aki szeretne Indiben maradni - és a vezetők is szeretnék, hogy maradjon, csak az ügynöke magasabb fizut akar kicsikarni a managementből-, közel 3 millió dollárt fog keresni a tag alatt. Remélhetőleg a következő szezon folyamán sikerül kimunkálni egy hosszútávú szerződést a kitűnő punterrel.

3. Jeff Saturday Colts játékosként vonul vissza!!! :) A hivatalos bejelentést a héten kívánják megtenni, amennyiben lesz az eseményről használható sajtóanyag, akkor megpróbálok külön posztban is foglalkozni kedvenc hatvanhármasommal.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://colts.blog.hu/api/trackback/id/tr515120292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása