Lépjünk tovább...

2012. november 20. 01:54 - Macko

A csapat kikapott. Nagyon.
Azóta eltelt egy nap.
A nap felkelt ... mind midig és a világ nem dőlt össze.

Igazából nem is kell neki.
A vereség ellenére sok minden nem változott.
Igaz ugyan hogy a Jets és a Bengals egy meccsel közelebb kerültek hozzánk, mivel mindkettő nyert a hétvégén, de ennek ellenére a Colts továbbra is az 5. kiemelt helyen tanyázik a Playoff versenyben és továbbra is csak rajtuk múlik hogy bekerülnek-e.

A nem teljesen a valóságtól elrugaszkodott szurkolók elképzeléseitől eltekintve, a hétvégén semmi olyan nem történt, ami felforgatta volna elképzeléseinket.

Talán egy dolog változott, ez pedig a csapat reális megítélése.

Az igazán figyelemre méltó 4-es  győzelmi széria után sokan olyan reményeket kezdtek táplálni, aminek köze nem volt a valósághoz. 
A valósághoz mely szerint ez egy nagyon fiatal csapat, rengeteg lyukkal a keretben, lyukas secondary-val, javarészt zöldfülű WR és TE játékosokkal, identitását kereső védelemmel, nulla special team erővel és még sorolhatnánk.

Ryan Grigsonnak igazán főhet a feje hogy a következő offseason-ban melyik ordító hiányosságunkat próbálja orvosolni.

Kell ugye O-line, hogy megvédjük Andrást, mert folyamatosan az életéért küzd.
Kell ugye CB sor hogy ne szedjenek szét minket úgy ahogy a Pats tette.
Kell ugye nagy és erős LB aki lefogja a Gronkowski szerű fenevadakat.
Kell ugye Nose Tackle....  khhmm..  khmmm...  na  majd  Chapman. (Bárcsak láthatnánk már.)

Igen jó lenne egy csak pro bowlerekből álló csapat.

Igazából ettől a fiatal gárdától már az is rendkívül figyelemre méltó hogy eleddig hozta kötelezőt. Megverte a nála rosszabb csapatokat. Némely alkalommal még a jobbat is. Ott vagyunk a playoff versenyben és ezt senki nem gondolta volna az év elején.

Az igazán fontos meccsek most következnek.

Ha nem számítunk arra, hogy a Texans pihenteti az kezdőit és arra, hogy a Detroit (aki számomra az egyik nagy kérdőjel ebben az évben) elbaltázza meccset, akkor is ott van Bills, Titans, Chiefs meccs, ami nyerhető és szilárdan hiszem hogy 9 győzelemmel bejutunk a playoff-ba.

Ha pedig nem jutunk be, a nap akkor is fel fog kelni másnap, akkor is lesz nekünk András, akkor is olyat tettek le az asztalra ami előtt le a kalappal.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://colts.blog.hu/api/trackback/id/tr634915806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása