Ellenség a kapuknál ... 7. hét (Browns)

2012. október 19. 21:49 - Macko

Érdekes hogy a történelem néha hogy ismétli önmagát.

Az érzelmekkel teli GB győzelem után a Colts kirándult egyet New Yorkba és akkora pofont kapott, melytől Muhammad Ali is kifeküdt volna.

A Browns a múlt héten megszerezte történelmi jelentőségű első győzelmét a szezonban és most győzelemittas mámorban úszva a Lucas Oil-ba kirándul, ahol remélhetőleg hasonló nagyságú pofonba fut bele.

Mire is kell figyelnünk hogy a pofon igazán nagyot csattanjon?

Turnovers:

Az egyik legszomorúbb statisztika az idén a Colts védelméről, hogy egyszerűen nem tudnak kikényszeríteni eladott labdákat. Ha Brandon Weeden-től (idén 10 INT) sem tudunk labdát szerezni akkor senkitől.

Futójáték:

A másik igen szomorú tény a Colts védelmével kapcsolatban, hogy a futás ellen annyi esélyük volt eddig, mint háromlábú sünnek a hatsávos autópályán. Tovább szomorítja a képet, hogy hiányozni fog Redding, Tevaseau és Mathis. Angerer ugyan nagy valószínűséggel visszatér, de ettől nem várok sok javulást, mert a helyén játszó Jerrell Freeman is jól teljesített.
Mivel a Browns Richardsontól várja a megváltást ezért sokat fognak rá játszani, tehát ha a futójáték ellen végre tudunk csinálni valamit, lesz esélyünk.

Brandon Weeden:

Weeden hajlott kora ellenére egy nagyon rossz QB.
Kevés olyan QB statisztika van ahol ne a hátsó sorokban kéne keresni a nevét.
Állítólag ha két meccset nyer az idén, egyből az idősek otthonába kap bérletet és szobrot emelnek neki Cleveland-ben.
Jerry Hughest látták tegnap Indy belvárosában vért inni, úgyhogy Weeden-nek nem lesz jó napja.

Andrew Luck és az ő passzai:

Ne szépítsük. A Browns passz védekezése az előkelő 30. helyre rangsorolt a ligában.
Amennyiben sikerül Luck-ot egy kicsit is megvédeni (jelzem a Browns 15 sack-el, 11. a ligában) akkor Andrásnak igen nagy napja  lehet.

Tight Ends:

Ha valami pozitívum volt a New York-i borzalomban akkor az Dwayne Allen és Coby Fleener szereplése.
Ha Arians továbbra is tartja a trendet, akkor egyre többet használja őket és ez nem sok jót ígér a kiváló Browns védelemnek.

Végezetül a feszültséget kicsit oldandó, egy kis könnyedség.

Ha valaki ilyentájt olvasgatja a szakoldalakat, blogokat, akkor tonnaszám talál a hétvégi meccs legfontosabb elemeit ecsetelő írásokat. Ezek általában egy kaptafára mennek (tisztelet a kivételnek) és ugyanazt ismételgetik minden héten,

Összeszedtem azt a három dolgot, melyet minden mérkőzés beharangozóba bele lehet tenni mint a győzelem kulcsmomentumait.

1. Játszunk jobban mint az ellenfél

Amennyiben a Colts nyerni akar, mindenképpen jobban kell játszania a Browns-nál.
Nem hiszem hogyha rosszabbul játszunk komoly esélyünk lenne a győzelemre.

2. Ne adjuk fel a meccset

Kevés biztosabb módja van egy meccs elvesztésének, minthogy vasárnap reggel felhívjuk Liga központi irodáját és bejelentjük, hogy belső nehézségek miatt nem áll módunkban kiállni aznap.
Ne tegyük.

3. Szerezzünk több pontot

Nem néztem alaposabban utána, de biztosan lehet találni olyan statisztikát mely szerint ha a 60. perc végén több pontunk van mint az ellenfélnek, akkor talán 99%-nál is több esélyünk  van a győzelemre.

GO COLTS !!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://colts.blog.hu/api/trackback/id/tr474858767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása