Egy korszak vége

2013. február 16. 14:25 - trezeguet20

Pénteken tárgyalásra hívta a csapatvezetés Dwight Freeneyt és Austin Colliet. Freeneyvel közölték, hogy nem fogják meghosszabbítani lejáró szerződését, míg Colliet elbocsájtották a csapattól.

Freeneyt egy Colts rajongónak sem kell bemutatni, vele 107 és fél sack távozik a csapattól, amit az elmúlt 11 év alatt szedett össze a tazmán ördög.

Az elbocsátásának az okát egyértelműen abban jelölték meg, hogy nem sikerült neki az átállás a 4-3-as védekezési sémáról a 3-4-esre.

A múlt héten még nyilatkozta a kiváló defensive end, hogy szeretne Indianapolisból visszavonulni, úgy tűnik, ez nem sikerülhet. Több kérője is akad, valószínűleg látjuk még az NFL-ben játszani. Elképzelhető, hogy vele egy jövőbeni Hall of Famer játékos távozott a csapattól.

Austin Collie helyzete egy kicsit eltérő Freeneyéhez képest. A nagyon tehetséges elkapó kiválóan alkalmazható slotpozícióban, azonban rettenetesen sérülékeny, ami rányomta a bélyegét az egész eddigi pályafutására. Kérdés, hogy fizikailag alkalmas lesz-e még a játékra. Amennyiben igen, több, mint valószínű, hogy az ő következő állása Denverben lesz, ahol Brandon Stokley távozásával szükség van egy megbízható slotreceiverre.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://colts.blog.hu/api/trackback/id/tr575083502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása