Vége Powers és Nevis szezonjának

2012. november 13. 01:50 - F4rki

Lábsérülés miatt véget ért Jerraud Powers idei szezonja. Powers idén mind a 8 mérkőzésén kezdő volt (a Jaguars ellen nem játszott), ezeken 45 szerelést, 7 passz védekezést és 1 interceptiont jegyzett. A hírek szerint Darius Butler veheti át az egykori Auburn CB helyét a kezdőben.

Szintén IR-re került Drake Nevis DT, aki a Jaguars ellen szedett össze egy kézsérülést. Nevis tavaly is sérülésekkel bajlódott és idén sem tudja az aktív keret tagjaként befejezni a szezont.

chapman-josh-01.jpgFelépült viszont - így lekerült a sérült listáról (Reserve/Non-Football Injury List) - Josh Chapman, a 2012-es drafton 5. körben elkelt nose tackle. Az alabamai egyetemről érkező játékost a drafton az egyik legjobb NT-nek tartották, viszont utolsó egyetemi idényében elszakadt az ACL (elülső keresztszalag) a bal térdében, így nem volt kockázatmentes a játékos kiválasztása.


További hír még, hogy felkerült a gyakorló csapatból az aktív keretbe Kyle Miller TE.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://colts.blog.hu/api/trackback/id/tr854904419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trezeguet20 · http://wttj.blog.hu/ 2012.11.14. 09:23:55

JP kiesése nagy érvágás a defnek...
süti beállítások módosítása