Edzőkeringő

2012. február 04. 22:21 - F4rki

Nem kellett sokáig gondolkodnom azon, hogy miről is szóljon az első igazi bejegyzés. Mivel az elmúlt időszakban jöttek-mentek az edzők, ezért nem árt összefoglalni, hogy is állunk most, 1 nappal a XVLI. Super Bowl előtt. Lássuk...

Január 2. robbant a bomba, a tulajdonos Jim Irsay elkezdte a nagytakarítást és kirúgta Bill valamint Chris Poliant. Január 11-én be is jelentették, hogy Ryan Grigson lett az új GM.

Grigson 2004-től a Philadelphia Eagles alkalmazásában állt, előtte a Rams együttesénél dolgozott, mint National scout/area scout.

16-án tovább folytatódott a takarítás aminek az áldozata a "szószátyár" Jim Caldwell lett. Ő azonban nem tétlenkedett sokáig és jövőre, mint Ravens QB Coach tevékenykedhet. A HC poszt sem maradt sokáig üresen, a Ravenstől érkező Chuck Paganot nevezték ki Caldwell helyére. Pagano előbb a Ravens Secondary edzője, majd Defensive Coordinatora volt. Az Irsay érában ő már a 3. védekező mentalitású HC.

 

28-án aztán csatlakozott a csapathoz Bruce Arians korábbi Steelers OC, aki a Coltsnál is ezt a posztot fogja betölteni, az eddigi támadó koordinátor Clyde Christensen pedig az irányítók edzőjeként folytatja.

De Irsay itt nem állt meg, és ajtót mutatott a támadófal és az elkapók eddigi edzőjének, így Pete Metzelaars és Frank Reich is új munka után nézhetett.

A héten viszont az is kiderült, hogy ki lesz az új Defensive Coordinator, az interjúk után a választás Greg Manuskyra esett, aki a Chargersnél, előtte pedig a 49ersnél is ugyanezt a pozíciót töltötte be.

Hogy jó választás volt majdnem a teljes edzői gárda lecserélése, az 1-2 éven belül kiderül, minden esetre sok függ majd attól, hogy egy bizonyos 18-as számú játékost láthatunk-e még a pályán, és ha igen melyik csapat mezében...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://colts.blog.hu/api/trackback/id/tr714079705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása