Csere

2013. április 29. 22:04 - trezeguet20

Az Indianpolis Colts elcserélte Jerry Hughes LB/DE-t a Buffalo Bills Linebackeréért, Kelvin Sheppard-ért cserébe. A kicsit meglepő, NFL szinte ritkaságnak számító játékos-játékos cserére egyrészt azért kerülhetett sor, mert a Colts szerette volna megerősíteni középen a linebacker sorát, másrészt pedig azért, mert Werner draftolásával eggyel nőtt a passrusher pozícióban játszó játékosok amúgy is népes tábora. (Hickman, Killeen, Mathis, Sidbury, Walden, Werner).

Sheppard érkezésével fiatal, ám már két év NFL tapasztalattal rendelkező játékos került a keretbe.

A cserét sokan azért tartják meglepőnek, mert Hughesnak idén feküdt a 3-4-es védekezési séma. Freeney sérülése előtt is hasznosan játszott, majd a "Nagy 93-as" kiesésével stabil kezdővé vált a védelem oldalán.

A legtöbb szakíró viszont azon a véleményen van, hogy a csere mindkét csapat számára hasznos, és profitálhatnak belőle a jövőben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://colts.blog.hu/api/trackback/id/tr275253500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása